< 100.000 €
100.000 - 250.000 €
> 250.000 €
  < 500 €
500 - 1000 €
> 1000 €
     
   

Ons advies in vastgoed

     
   

Verkoop

Uiteindelijk streven zowel u als Immo Lico dezelfde doelstelling na: een vlotte verkoop van uw vastgoed. En niet te vergeten: aan een goede prijs. Immo Lico biedt u het totaalpakket: de opmaak van uw volledig verkoopdossier, het verzorgen van de publiciteit, het regelen van de bezoeken aan uw vastgoed, de argumentaties, de contacten met de notarissen,...

Bij Immo Lico is uw dossier in goede handen: u wordt professioneel begeleid gedurende het hele verkoopproces. Wij nemen onze tijd voor uw dossier en zorgen steeds dat kwaliteit boven kwantiteit primeert. Zo garanderen wij steeds een persoonlijke aanpak.

     
   

Verhuur

Zekerheid is het belangrijkste criterium bij het verhuren van uw eigendom. Steeds vindt Immo Lico voor u een solvabel en respectabel huurder. Naast een uitgebreid en volledig huurcontract verzorgen wij de plaatsbeschrijving van het pand. De huidige toestand van uw eigendom wordt (in woord en beeld) vastgelegd en beschreven. Op die manier worden discussies en kosten vermeden bij het beëindigen van het huurcontract. Ook hier biedt Immo Lico een surplus aan als vastgoed expert.

     
   

Beheer

Het beheer van een pand is tweeledig:

Enerzijds kan een pand eigendom zijn van één enkele eigenaar. Hier spreekt men van rentmeesterschap. In onderling overleg sluit u een overeenkomst met Immo Lico en legt u de praktische zorg in onze handen. Het tijdig innen van uw huurgelden, het aanmanen van uw huurders, het technische beheer van uw eigendom,...

Anderzijds kan een pand verschillende eigenaars tellen. (bv. bij een appartementsgebouw) Hier spreekt met van beheer als syndicus. Dit beheer bestaat uit 3 facetten: administratief, financieel en technisch. Naast deze taken houden wij eraan de eigenaars en bewoners op een persoonlijke en menselijke manier te benaderen.

Immo Lico zorgt ervoor dat u een gerust eigenaar wordt.

     
     
 
  Immo Lico - Hulstersestraat 160 - 8710 Ooigem
Tel: 0476 280011 - Fax:056 663598 - Mail: info@immolico.be
BIV 502 191 - www.biv.be
 
Created by CRM.art